Woningbouw Herentals

Sleutel op de deur woningen Herentals – Villabouw Herentals

Woningbouw Herentals – Sleutel op de deur woningen Herentals

Als bouwonderneming zijn we gespecialiseerd in woningbouw, sleutel op de deur woningen en villabouw. We zijn daarbij actief in o.a. regio Herentals. Onze woningbouw en sleutel op de deur woningen doen we steevast met containers. Deze containers kunnen omgebouwd worden tot een eenvoudige & betaalbare woning, een villa, of sleutel op de deur woningen. U kan ons inschakelen van A tot Z tijdens de hele woningbouw: van ruwbouw tot afwerking, dakwerken en gevelbekleding.

Alle soorten afwerking zijn mogelijk bij woningbouw in Herentals via containers, men kan het container uitzicht behouden of men kan tewerk gaan met gevelbekleding zoals steenstrips, hout, sidings, crepi, … . Het uiteindelijk uitzicht is hetzelfde als bij een traditionele woning. Men kan zowel laagbouw als verdiepingen bouwen. Alles gebeurd volgens de financiële mogelijkheden van de kopers.

Alle normen in verband met isolatie worden voorzien zoals de wet ze voorschrijft. Bij deze type van woningbouw worden de modules in onze ateliers voorbereid op het maken van de deur en raam openingen zonder verlies van de stabiliteit.

Sleutel op de deur woningen Herentals

 1. Betaalbare sleutel op de deur woningen & woningbouw in Herentals: 80% wordt voorbereid in het atelier. Uw woning is dus veel sneller klaar en dus ook een heel stuk goedkoper dan bij traditionele bouw.
 2. Wij ontnemen u alle zorgen met onze sleutel op de deur woningen! Wij volgen heel de bouw op zodat u altijd op uw beide oren kunt slapen.
 3. Voor wie is onze woningbouw geschikt? Voor mensen die het beu zijn om te veel te betalen voor hun woning! Wij zorgen voor betaalbare, duurzame & energiezuinige woningen! 
 4. Onze woningbouwsleutel op de deur woningen worden gebouwd volgens de wettelijke voorschriften qua bouw, isolatie & energiezuinigheid!

Sleutel op de deur woningen – Woningbouw – Herentals

Hoe gaan we te werk? Alles begint bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kan met uw eigen architect werken of wij kunnen er u één aanraden. U kiest vervolgens of u voor uw woningbouw wilt samenwerken met ons.

U kan hier ook meer lezen over onze containerwoningen, sleutel op de deur woningen en woningbouw.

Belangrijke tip: tegenwoordig zijn er verschillende premies beschikbaar van de Vlaamse Overheid. U kan daar natuurlijk een groot financieel voordeel mee doen. Zo is er de renovatiepremie, een premie voor nieuwbouw en dan is er ook nog de premiezoeker.

Vragen over woningbouw of sleutel op de deur woningen in Herentals?

  OFFERTE CONTAINERBOUW

  Wat wilt u laten bouwen?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Zoekt u ook nog een architect?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.