Bouwbedrijf Koningshooikt

Betrouwbare bouwonderneming Koningshooikt

Bouwbedrijven Koningshooikt

U zoekt bouwbedrijven regio Koningshooikt? Zoek dan niet verder. U heeft uw bouwfirma gevonden! Bouwbedrijf V-Construct is een algemene bouwonderneming in Koningshooikt. Als bouwonderneming zijn we gespecialiseerd in dakwerken, afbraakwerken, verbouwing- en renovatiewerken, gevelbekleding, afwerking (gyprocwerken, pleisterwerken, zolder/dakisolatie, …) & totaalconcepten zoals woningbouw en aanbouw. Als u op zoek bent naar bouwbedrijven, moet u dus zeker bouwbedrijf  V-Construct contacteren.

Bouwbedrijf Koningshooikt

Bouwbedrijf V-Construct is een geregistreerde bouwonderneming. We werken als bouwbedrijf o.a. in de regio Koningshooikt. U kan ons contacteren voor een project van A tot Z of voor een specifieke opdracht.

Als bouwfirma ligt onze specialiteit in totaalprojecten voor nieuwbouw en tevens renovatiewerken, afwerking van woningen, dakwerken & gevelwerken. Voor nieuwbouw woningen & aanbouw werken we steevast met containers. Deze containers kunnen omgebouwd worden tot een eenvoudige & betaalbare woning, een aanbouw of een villa, al dan niet met een sleutel op de deur concept.

Bouwonderneming Koningshooikt

Naast bouwonderneming V-Construct zijn we ook actief onder de naam van bouwbedrijf RT Renovaties. Naast totaalprojecten kan u ons als bouwonderneming dus ook inschakelen voor specifieke opdrachten zoals voor verbouwingen, gevelwerken, dakwerken en de volledige afwerking zoals gyprocwerken, isolatiewerken of pleisterwerken.

Als u zoekt naar bouwbedrijven, is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit/prijs. Daar steekt onze bouwfirma, bouwonderneming of bouwbedrijf met kop en schouder bovenuit. Bouwen of renoveren in Koningshooikt? Kies voor onze ervaren bouwonderneming.

Bouwonderneming Koningshooikt:

Bouwbedrijf V-Construct kan u inschakelen regio Koningshooikt voor:

 • Woningbouw (sleutel op de deur concept mogelijk).
 • Aanbouw (garage, bijgebouw, woonunits, …)
 • Woningrenovatie (A tot Z, badkamer, living, …)
  – Gyprocwerken
  – Pleisterwerken
  – Schilderen
  – Afbraakwerken
  – Vloer- en tegelwerken
  – Terras/oprit
  – Dakwerken & dakisolatie
  – Gevelbekleding (crepi, hout, sidings, …)
  – ….

Belangrijke tip: tegenwoordig zijn er verschillende premies beschikbaar van de Vlaamse Overheid. U kan daar natuurlijk een groot financieel voordeel mee doen. Zo is er de renovatiepremie, een premie voor nieuwbouw en dan is er ook nog de premiezoeker.

Contacteer bouwbedrijf V-Construct.

Bouwonderneming & bouwbedrijf regio Koningshooikt? Gratis offerte!

Bouwonderneming, bouwfirma, bouwbedrijf, bouwbedrijven
Bouwonderneming, bouwfirma, bouwbedrijf, bouwbedrijven