Staalbouw woningen Herselt

Staalbouw woningbouw Herselt

Staalbouw woning Herselt: uw woning in staalbouw of met containers?

Staalbouw woning vs. containerwoning

Als bouwonderneming zijn we gespecialiseerd in woningbouw, sleutel op de deur woningen en villabouw. We zijn daarbij actief in o.a. regio Herselt. Denkt u soms aan een staalbouw woning? Dan is het misschien ook eens handig om staalbouw tegen een containerwoning af te wegen? Wij werken dus niet met staalbouw, maar met containers. Deze containers kunnen omgebouwd worden tot een eenvoudige & betaalbare woning, een villa, of sleutel op de deur woningen op uw grond in Herselt.

Alle soorten afwerking zijn mogelijk bij woningbouw in Herselt via containers, men kan het container uitzicht behouden of men kan tewerk gaan met gevelbekleding zoals steenstrips, hout, sidings, crepi, … . Het uiteindelijk uitzicht is hetzelfde als bij een traditionele woning. Alle normen in verband met isolatie worden voorzien zoals de wet ze voorschrijft. Bij deze type van woningbouw worden de modules in onze ateliers voorbereid op het maken van de deur en raam openingen zonder verlies van de stabiliteit.

Staalbouw woning of containerwoning?

  1. Betaalbare woningbouw in Herselt: 80% wordt voorbereid in het atelier. Uw woning is dus veel sneller klaar en dus ook een heel stuk goedkoper dan bij traditionele bouw.
  2. Wij ontnemen u alle zorgen met onze sleutel op de deur woningen in Herselt! Wij volgen heel de bouw op zodat u altijd op uw beide oren kunt slapen.
  3. Voor wie is onze woningbouw geschikt? Voor mensen die het beu zijn om te veel te betalen voor hun woning! Wij zorgen voor betaalbare, duurzame & energiezuinige woningen! 
  4. Onze woningen worden gebouwd volgens de wettelijke voorschriften qua bouw, isolatie & energiezuinigheid!

Interesse in een containerwoning i.p.v. een staalbouw woning?

Hoe gaan we te werk? Alles begint bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u in Herselt. U kan met uw eigen architect werken of wij kunnen er u één aanraden. U kiest vervolgens of u voor uw woningbouw wilt samenwerken met ons.

U kan hier ook meer lezen over onze containerwoningen, sleutel op de deur woningen en woningbouw.

Belangrijke tip: tegenwoordig zijn er verschillende premies beschikbaar van de Vlaamse Overheid. U kan daar natuurlijk een groot financieel voordeel mee doen. Zo is er de renovatiepremie, een premie voor nieuwbouw en dan is er ook nog de premiezoeker.

Vragen over woningbouw of sleutel op de deur woningen in Herselt?

Benieuwd naar onze woningbouw in Herselt? Gratis offerte!